Roer­bak­scho­tel pak­soi en quorn

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paksoi schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten zachtjes bakken. Quorn toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schotel serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.