Tik­ka mas­sa­la met Quorn

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Quorn en kruidenpasta ca. 5 minuten roerbakken. Yoghurt en 100 ml water toevoegen. Courgette en paprika toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Tikka massala garneren met amandelen. Serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.