Over­heer­lij­ke cae­sar­sa­la­de met stok­brood

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in steelpannetje in 7 min. hardkoken, onder koud water afspoelen en pellen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan 1 el boter verhitten en kip in 5 min. bruin en gaar bakken. Sla schoonmaken, drogen en in repen snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten wassen. Tomaten en eieren in partjes snijden. In grote schaal sla, paprika, kip en inhoud van dozen Caesarsalade door elkaar scheppen. Garneren met partjes tomaat en ei. Serveren met stokbrood en rest van boter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.