Spaan­se cae­sar­sa­la­de

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in ca. 7 minuten hard koken. Sla schoonmaken en bladeren in grove repen snijden. In droge koekenpan chorizoplakjes in ca. 2 minuten knapperig bakken. Plakjes laten uitlekken op keukenpapier. Eieren pellen en in parten snijden. Sardientjes laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika's in repen snijden. In grote schaal sla, eieren, sardientjes en paprika mengen. Garneren met chorizo en croutons (uit doos). Dressing (uit doos) erover sprenkelen. Bestrooien met geraspte kaas (uit doos). Serveren met brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.