Frit­ta­ta met pa­pri­ka

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 620 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvorm doorsnede ca. 27 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Olie verhitten in koekenpan en paprika ca. 5 minuten bakken. Worst in blokjes snijden. Eieren loskloppen met kwark, zout en peper. Worst, tuinerwten en paprika in ingevette taartvorm leggen. Eimengsel erover schenken en gladstrijken. Bestrooien met kaas. Frittata in midden van oven in ca. 20 min gaar en goudbruin bakken. Serveren met brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.