Su­per­lek­ke­re cae­sar­sa­la­de

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Eieren in 8 min. koken, onder koud stromend water afspoelen en pellen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kip in 5 min. gaar en bruin bakken. Tomaten in partjes snijden. In grote schaal sla, tomaten, olijven en dressing (uit pak) mengen. Eieren in partjes snijden. Ei en kip over salade verdelen. Salade met croutons (uit pak) en kaas (uit pak) bestrooien. Serveren met brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.