Ome­let met zalm en avo­ca­do

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm laten uitlekken en in stukjes verdelen, eventueel graten en vel verwijderen. Avocado's halveren, schillen en in partjes snijden. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In 2 koekenpannen boter verhitten. Eimengsel over koekenpannen verdelen en omeletten bakken. Als omelet iets beginnen te drogen zalm en avocado over helft van omelet verdelen. Ander helft eroverheen klappen. Omelet nog 1 min. bakken. Sla mengen met dressing. Stokbrood in plakjes snijden. Omelet halveren en serveren met brood en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.