Aard­ap­pel­scho­tel met cho­ri­zo en spits­kool

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 84

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge ovenschaal (inhoud 2 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. In wok spitskool in 1 el olie 4 min. roerbakken. Bodem van ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes. Hierop 2 lagen maken van achtereenvolgens chorizo, spitskool, tomaat en aardappel. In kom eieren loskloppen met melk, Provençaalse kruiden en zout en peper naar smaak. Eimengsel in ovenschaal schenken. Olie erover sprenkelen. In midden van oven aardappelschotel in 40-45 min. goudbruin en gaar laten worden.

Tip:

prijs per persoon 2.00 (eind maart/april 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.