Aard­ap­pelo­me­let met cho­ri­zo

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans bijgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kan eieren loskloppen met 2 el water, Provençaalse kruiden, zout en peper. Chorizo in kom mengen met aardappelgolfjes en ui.
  2. In pannetje olijfolie verhitten. Kwart van aardappelmengsel al omscheppend 5-6 min. bakken. Eimengsel erover schenken en laten stollen. Wat kaas erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot bovenkant van omelet lichtbruin kleurt.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.