Pen­ne met groe­ne as­per­ges en zon­ge­droog­de to­maat­jes

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • dunschiller

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Van asperges houtachtige uiteinden verwijderen en asperges schuin in stukjes van 3 cm snijden. Pasta en asperges in ruim kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken. Kaas met dunschiller in flinters schaven. Pasta en asperges afgieten en terugdoen in pan. Crème fraîche en tomaat erdoor mengen en pasta nog even doorwarmen. Op smaak brengen met citroensap en grofgemalen peper. Pasta over vier grote kommen verdelen en kaas erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 840 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 47 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.