Groe­ne as­per­ges met ra­vi­o­li en zwar­te olij­ven

(97)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 97

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden (ca. 2 cm) eraf. Snijd de asperges in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de olijven en dep de tomaten droog met keukenpapier, snijd vervolgens in kleine reepjes. Verhit in een wok 2 el olie en fruit de knoflook en asperges al omscheppend ca. 2 min. Voeg 100 ml water toe en smoor de asperges in ca. 6 min. beetgaar. Schep de tomaat en olijven erdoor. Breng ondertussen een pan water met een snufje zout en 2 el olie aan de kook. Kook de ravioli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de ravioli af en schep de asperges en basilicum erdoor. Schep het gerecht in diepe borden of een schaal en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.