Ra­vi­o­li met to­ma­ten-olij­ven­bo­ter

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 8 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Leg intussen de boter, tomaat en olijven in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur smelten. Laat de boter nog heel even trekken. Voeg naar smaak wat chilipeper toe.
  3. Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.
  4. Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

Tip:

Ook lekker als voorgerecht voor 4 personen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.