Pen­ne ri­ga­te met ach­ter­ham en as­per­ges

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Asperges wassen, houtachtige uiteinden eraf snijden en asperges in 8 min. beetgaar koken. Bieslook fijnknippen. Ham in reepjes snijden. In ruime pan boter smelten. Ham 1 min. meewarmen. Kookroom en bieslook erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met hamsaus over vier warme borden verdelen en met kaas bestrooien. Asperges ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.