Ge­bak­ken ana­nas

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ananas in 8 plakken snijden. Plakken schillen en hart verwijderen. In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren. Uit pan scheppen en laten afkoelen. In grote koekenpan boter smelten. Suiker in boter oplossen en al roerend ca. 2 minuten verhitten. Ananasplakken erin leggen en ca. 5 minuten verwarmen. Ananas over vier borden verdelen en bestrooien met amandelschaafsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.