Bo­nen­sa­la­de met to­nijn

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en in ringen snijden. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Bonen en tonijn laten uitlekken. Tonijn in stukjes verdelen. Peterselie fijnknippen. In kom alle ingrediënten mengen en op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Lekker met bruin stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.