Bonensalade met tonijn
485 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
2
½
2 blikken
2 blikjes
½ zakje
2 eetlepels
6 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 30-31 - 2003 week 30-31
Ui pellen en in ringen snijden. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Bonen en tonijn laten uitlekken. Tonijn in stukjes verdelen. Peterselie fijnknippen. In kom alle ingrediënten mengen en op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Lekker met bruin stokbrood.
Bonensalade met tonijn

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en in ringen snijden. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Bonen en tonijn laten uitlekken. Tonijn in stukjes verdelen. Peterselie fijnknippen. In kom alle ingrediënten mengen en op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Lekker met bruin stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
2 tomaten
½ komkommer
2 blikken reuzenbonen
2 blikjes tonijnstukken in zonnebloemolie
½ zakje verse peterselie
2 eetlepels witte wijnazijn
6 eetlepels olijfolie




