Lauw­war­me bo­nen­sa­la­de met to­nijn

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de sperziebonen beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de olie van 1 blikje tonijn af in een saladekom. Klop de azijn en 2 eetlepels olijfolie erdoor. Breng de dressing op smaak met peper en zout en schep er 1 eetlepel bieslook door, samen met de stukjes tomaat en de reuzenbonen. Laat het overgebleven blikje tonijn uitlekken. Giet de sperziebonen af en schep ze met de aardappelpartjes door de salade. Verdeel de salade over 4 diepe borden en leg de tonijn erop. Strooi de bieslook erover.

Tip:

Bestrooi met 2 el kappertjes, voor een extra fris-zuur en kleurig accent.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.