Ge­gril­de to­nijn­steak met wit­te bo­nen­sa­la­de

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. (max. 1 dag van tevoren): ris de blaadjes van de takjes tijm en snijd ze fijn. Meng de bonen met de ui, paprika en tijm. Voeg 4 el olie en de azijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en zet afgedekt in de koelkast.
  2. Meng de cherrytomaten en de rucola door de salade. Verhit de grillpan, bestrijk de tonijnsteaks dun met de rest van de olie en gril ze 4 minuten. Keer ze halverwege. Serveer met de salade. Lekker met een dip van avocado, crème fraîche, citroensap en een gesnipperd sjalotje.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.