Wit­te-bo­nen­sa­la­de met to­nijn

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bonen in vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Dressing roeren van azijn, olie, zout en peper. Peterselie fijnknippen. Sjalotten pellen en in ringetjes snijden. Bonen, tonijn, peterselie en dressing door elkaar scheppen en over vier borden verdelen. Garneren met sjalot en ansjovis. Lekker met ciabatta-brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.