Ita­li­aan­se tos­ti

Met deze verrassingslunch kan de zaterdagmiddag niet meer stuk!

(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht Met deze verrassingslunch kan de zaterdagmiddag niet meer stuk! 4 personen
3 73

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de korsten van het brood. Besmeer met boter. Snijd de mozzarella in plakjes en de tomaten in reepjes. Leg op de helft van de sneden brood de helft van de parmaham, mozzarella en tomaatreepjes.
  2. Dek af met de rest van de paraham en de rest van het brood. Leg het brood in een tosti-ijzer (of koekenpan) en bak tot het bruin is. Verdeel de sla over de borden en besprenkel met dressing. Snijd het brood door en op de sla leggen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Italiaanse tosti

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ita­li­aan­se tos­ti

1
1
  • 8 sneetjes wit casinobrood
  • 30 g boter
  • 125 g mozzarella
  • 4 zongedroogde tomaten in olie
  • 50 g parmaham

Snijd de korsten van het brood. Besmeer met boter. Snijd de mozzarella in plakjes en de tomaten in reepjes. Leg op de helft van de sneden brood de parmaham, mozzarella en tomaatreepjes.

2
2
  • 50 g parmaham
  • 75 g rucola slamelange
  • 4 el balsamicodressing

Dek af met de rest van de paraham en de rest van het brood. Leg het brood in een tosti-ijzer (of koekenpan) en bak tot het bruin is. Verdeel de sla over de borden en besprenkel met dressing. Snijd het brood door en op de sla leggen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.