Ca­na­pés met Par­ma­ham

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans borrelhapje 24 stuks
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • borrelglaasjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In broodrooster sneetjes brood bruinroosteren en met glas uit elk sneetje 4 rondjes steken. Tomaten in vieren snijden, zaad verwijderen en tomatenvlees in kleine blokjes snijden. Basilicumblaadjes in fijne reepjes snijden en mengen met tomatenblokjes. Parmaham in kleine stukjes snijden. Canapés dun insmeren met ansjovisboter en beleggen met Parmaham. Op midden van canapés tomatenblokjes verdelen.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 30 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.