Ar­ti­sjok-ba­si­li­cum­mous­se met Par­ma­ham

(87)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 2 personen
3 87

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • mooie lepels

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum. Lekker bij een glas champagne.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 80 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.