Stok­jes­brood ar­ti­sjok en rau­we ham

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 12 personen
2 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, tapasprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie. Verhit de grillpan en gril de sneetjes 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.
  2. Snijd de plakken ham in de lengte doormidden. Snijd de artisjokharten in stukjes. Verdeel de ham over de broodjes en leg op elk sneetje een stukje artisjok. Rijg 2 olijven aan elke prikker en steek ze in de pinchos.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.