Cros­ti­ni met spi­na­zie en pes­to

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Tomaten in dunne reepjes snijden. Brood zonder korsten in broodrooster of in een droge koekenpan roosteren. Elke snee 2 maal diagonaal doorsnijden, zodat kleine driehoekjes ontstaan. In wok of braadpan ui in olie fruiten. Spinazie erbij doen en roerbakken tot spinazie geslonken is. Tomatenreepjes er doorscheppen en met zout en peper op smaak brengen. Brood besmeren met pesto en spinaziemengsel erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.