An­ti­pas­ti car­p­ac­cio

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 1 stuks
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verdun de mayonaise met melk. Breng de saus op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout. Leg het flinterdungesneden ossenhaas op een schaal en druppel de saus in strepen over de carpaccio. Geef er geroosterde en met knoflookolie ingesmeerde sneetjes ciabatta bij.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.