An­ti­pas­ti ge­meng­de vis

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 1 stuks
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Gemarineerd: Schep de mosselen in een kom om met 2 eetlepels knoflookolie, citroensap en peper en zout. Leg ze op een serveerschaal. Knoflookgarnalen laten uitlekken en naast de mosselen leggen.
  2. Sardines: Snijd de sardinefilets in de lengte doormidden en leg de repen naast elkaar op de schaal. Leg er de opgerolde sardinefilets naast.
  3. Rauwe zalmfilet: Leg de zalm 1 uur in de vriezer en snijd de vis dan in flinterdunne plakjes. Leg de zalmplakjes op de rucolasla op de schaal en verdeel er de kappertjes en 2 eetlepels citroenolie over. Maal er royaal zwarte peper boven.

Tip:

Zelf citroenolie maken: meng 1 eetlepel olijfolie met 1 eetlepel citroensap.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.