Stamppot met paksoi en rookkaas

380 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(69)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 18-19 - 2003 week 18-19

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, in kleine stukken snijden, wassen en in 15 minuten gaar koken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Knoflook en ui pellen en snipperen. Wortels schrappen en in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Wortel ca. 3 minuten meebakken. Kaas in blokjes snijden. In pan of magnetron melk verwarmen. Aardappels afgieten en met warme melk tot smeuïge puree stampen. Wortelmengsel, kaas en paksoi erdoor scheppen. Stamppot door en door verwarmen tot kaas begint te smelten.

Wat vond je van dit recept?

Stamppot met paksoi en rookkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig