Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Stamp­pot pak­soi met sa­té­bal­le­tjes

(79)waardeer
Een lekker wereldkeuken recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, aardappels, tartaar, pindakaas, ei, vloeibare margarine, ketjap, paksoi en melk Wereldkeuken hoofdgerecht 4 personen 450 kcal
3 79

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. Tartaar met pindakaas en ei mengen. Van tartaar 8 balletjes draaien. Margarine in pan verhitten en balletjes rondom bruinbakken. Boter afblussen met water en ketjap en balletjes met deksel op de pan in 15 min. gaar laten worden. Paksoi in reepjes snijden en wassen. Melk verwarmen. Aardappels met paksoi en melk door elkaar stampen en kort nog even verhitten. Met peper en zout op smaak brengen. Stamppot met tartaarballetjes en jus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 450 kcal
  • Eiwit 29 g
  • Vet 17 g
  • Koolhydraten 45 g
Tags