Stamp­pot pak­soi met sa­té­bal­le­tjes

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 85

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. Tartaar met pindakaas en ei mengen. Van tartaar 8 balletjes draaien. Margarine in pan verhitten en balletjes rondom bruinbakken. Boter afblussen met water en ketjap en balletjes met deksel op de pan in 15 min. gaar laten worden. Paksoi in reepjes snijden en wassen. Melk verwarmen. Aardappels met paksoi en melk door elkaar stampen en kort nog even verhitten. Met peper en zout op smaak brengen. Stamppot met tartaarballetjes en jus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.