Ker­rie­stamp­pot met ham­bur­gers

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Kool schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Ui met kerrie ca. 2 minuten bakken. Kool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Hamburgers bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappels stampen. Kool en melk door aardappels scheppen tot smeuïge stamppot. Stamppot serveren met hamburgers en saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.