Pit­ti­ge kik­ker­erw­ten met ko­kos­groen­ten

(107)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 107

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. Kikkererwten laten uitlekken. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 3 minuten fruiten. Bloemkool toevoegen en ca. 5 minuten op hoog vuur roerbakken. Currypasta, kokosmelk, paprika en kikkererwten door bloemkoolmengsel scheppen. Gerecht op laag vuur nog ca. 15 minuten laten sudderen. Lekker met naanbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.