Kal­koen­scho­tel met kik­ker­erw­ten

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Bacon in reepjes snijden. Kalkoenfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en bacon ca. 1 minuut zachtjes bakken. Uien toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Uimengsel opzij schuiven. In midden van wok kalkoenreepjes ca. 5 minuten bakken. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Roerbakgroente en currypasta door kalkoen mengen, nog ca. 3 minuten roerbakken. Kikkererwten laten uitlekken en toevoegen. Wokschotel door en door verwarmen. Serveren met couscous.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.