Man­che­gok­aas met pe­ren-ap­pel­ge­lei

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 430 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans borrelhapje 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Fruit schillen en in partjes snijden. In pan peren net onder water met kruidnagels ca. 20 minuten zachtjes laten koken. Appel toevoegen en ca. 10 minuten laten meekoken. Fruit door zeef wrijven. Puree opnieuw aan de kook brengen en diksap en citroenrasp erdoor roeren. Geleisuiker erdoor roeren en nog ca. 2 minuten laten doorkoken. Overdoen in schoon jampotje.
  2. Kaas in schijfjes snijden en serveren met gelei.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.