In­di­a­se ker­rie­scho­tel met kip en kriel­tjes

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden. In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen. Saus ca 5 minuten verwarmen. Groenten afgieten en overdoen in schaal. Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.