In­di­a­se wok­scho­tel

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes ca. 3 minuten roerbakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kerriesaus toevoegen en schotel onder af en toe roeren ca. 5 minuten verwarmen. Intussen pistachenoten pellen en grof hakken. Koriander fijn snijden. Wokschotel bestrooien met noten en koriander. Serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.