Kip tik­ka met bloem­kool

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
2 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan boter verhitten. Kip in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aan kip toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Saus aan kipmengsel toevoegen en geheel ca. 15 minuten laten sudderen. Nectarines wassen en in schijfjes snijden. Aardappelschijfjes over vier borden verdelen. Kip tikka erover scheppen. Garneren met schijfjes nectarine.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.