Ou­de­jaars­sa­la­de

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbroden in ca. 9 minuten afbakken. Sla op grote ronde schaal leggen. Salade erop scheppen en plat drukken zodat platte ronde vorm ontstaat. Augurken in plakjes snijden en rond salade leggen. Uit paprika 2 wijzers van klok snijden: 1 lang en 1 kort reepje (rest wordt niet gebruikt). Rookworst (niet verwarmen) in 12 plakjes snijden. Aan rand van salade worstplakjes neerleggen zoals cijfers van de klok. In midden van salade plakje augurk leggen en hierop wijzers van paprika leggen. Serveren met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 49 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.