In­di­a­se groen­te­cur­ry met ei­e­ren

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 ºC. Eieren in ca. 8 minuten hard koken. In wok olie verhitten. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Currysaus en tuinerwten toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen stokbroden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Mango schillen en vruchtvlees in repen snijden. Eieren pellen, halveren en in curry leggen. Curry serveren met stokbrood en mango.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.