Snipper de sjalot. Verhit de olie in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de sjalot toe en fruit ca. 2 min. Voeg de doperwten toe en verwarm 5 min. Schep regelmatig om. Schep er vlak voor serveren de Italiaanse kruiden en de wijn door en verwarm nog 1 min.
Gebakken doperwtjes
10 min. bereiden
6 ingrediënten
Gerelateerde recepten
Gebakken doperwtjes

bijgerecht
4 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot. Verhit de olie in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de sjalot toe en fruit ca. 2 min. Voeg de doperwten toe en verwarm 5 min. Schep regelmatig om. Schep er vlak voor serveren de Italiaanse kruiden en de wijn door en verwarm nog 1 min.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sjalot
2 el traditionele olijfolie
1 teen knoflook
1 pak diepvries tuinerwten
1 el diepvries Italiaanse kruiden
50 ml droge witte wijn