Ge­bak­ken dop­erwt­jes

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snipper de sjalot. Verhit de olie in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de sjalot toe en fruit ca. 2 min. Voeg de doperwten toe en verwarm 5 min. Schep regelmatig om. Schep er vlak voor serveren de Italiaanse kruiden en de wijn door en verwarm nog 1 min.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Gebakken doperwtjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­bak­ken dop­erwt­jes

1
1
  • 1 sjalot
  • 2 el olie
  • 1 teen knoflook

Snipper de sjalot. Verhit de olie in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de sjalot toe en fruit ca. 2 min.

2
2
  • 1 pak doperwten
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • ½ dl droge witte wijn

Voeg de doperwten toe en verwarm 5 min. Schep regelmatig om. Schep er vlak voor serveren de Italiaanse kruiden en de wijn door en verwarm nog 1 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.