Pad­den­stoe­len met bos­ui

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de sjalot op laag vuur in ca. 6 min. net glazig. Roer voortdurend. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur hoger wanneer het vocht uit de paddenstoelen vrijkomt: zo kan het vocht verdampen en blijven de paddenstoelen mooi stevig.
  2. Voeg de wijn toe en vervolgens de crème fraîche. Warm nog even door en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bosui.
video

Ui frui­ten

Instructievideo - 00:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.