Courgettespaghetti met kalkoensaltimbocca

Glutenvrij en binnen 25 minuten op tafel!

280 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Draai de courgettes door een groentespiraalsnijder, zodat je courgettespaghetti krijgt.

  2. Leg de kalkoenfilet tussen vershoudfolie en sla de filets plat met de bodem van een koekenpan Verdeel de blaadjes van de salie over de filets. Wikkel parmaham om de filets. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoensaltimbocca’s in 5 min. gaar en bruin. Keer halverwege.

  3. Roerbak ondertussen de courgettespaghetti me de pesto 1 min. in een hete wok of hapjespan. Neem van het vuur en meng met de rucola. Verdeel over de borden en verdeel de olijven en de saltimbocca erover.

  • bereidingstipIn plaats van zelf courgettespaghetti te maken kun je ook kant-en-klare courgettespaghetti gebruiken (200 g p.p.) of courgettelinten maken met een kaasschaaf.

Courgettespaghetti met kalkoensaltimbocca

Glutenvrij en binnen 25 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel