Spi­na­zie­roer­bak met kal­koen­fi­let

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roer 1 eetlepel olijfolie om met 1 teen knoflook en wat zout en peper en kwast de kalkoenlapjes hiermee in. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Fruit de uisnippers in een wok in 2 eetlepels olijfolie goudbruin, voeg 1 teen knoflook toe en roerbak 1 minuut. Schep de spinazie erbij en roerbak, met twee roerbaklepels tegelijk, tot de spinazie is geslonken. Voeg de rozijnen toe en warm de spinazie, afgedekt, op laag vuur, nog even door.
  3. Verhit een grill- of koekenpan op hoog vuur droog voor en rooster of bak hierin de kalkoenfiletlapjes aan beide kanten mooi bruin en gaar in ca. 2 minuten per kant. Giet de tagliatelle af, roer de rest van de olie erdoor en verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep de geroerbakte spinazie erop en leg daarop de geroosterde kalkoenfilet. Maal er nog wat peper over.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.