Herfstburger

Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.

550 kcal

15 min. bereiden

2.6/5

(46)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2016 nr. 10 - Verse oogst

Aan de slag

  1. Verhit een grillpan en gril de Black Angusburgers in 12 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie en bak de gesneden kastanjechampignons 5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Snijd ondertussen de speltbollen open en besmeer de boven- en onderkant met groentespread pompoen. Verdeel over alle onderkanten wat eikenbladslamelange en de kastanjechampignons. Leg op elk broodje een burger en verdeel de ketchup en gebakken uitjes over de burgers.

  • variatietipVervang voor een burger met nog meer pit de ketchup door srirachasaus (pittige chilisaus).

Wat vond je van dit recept?

Herfstburger

Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig