Roerbakrisotto met sperziebonensalade

Lang in de keuken voor risotto? Nee hoor, binnen een kwartier staat deze op tafel.

700 kcal

(Voedingswaarden)

13 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sperziebonen in water met zout in 10 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

  2. Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een wok en bak de uien 2 min. Voeg de rijst toe en bak nog 1 min. Voeg de bouillontabletten en kokend water toe. Breng aan de kook en laat in 4 min. op middelhoog vuur gaar worden. Roer regelmatig. Neem van het vuur en voeg de kaas toe. Breng op smaak met zwarte peper.

  3. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Meng ze met de dragon, sperziebonen en de rest van de olie in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de risotto met de bonensalade ernaast.

Roerbakrisotto met sperziebonensalade

Lang in de keuken voor risotto? Nee hoor, binnen een kwartier staat deze op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig