Wokschotel met verse-kaasblokjes

Supersnel gerecht met Midden-Oosterse invloeden: een topper voor doordeweeks.

725 kcal

12 min. bereiden

3.9/5

(35)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 5 2016 - Receptkaarten Allerhande 5 2016

Aan de slag

  1. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang 4 el van de olie op.

  2. Verhit de opgevangen olie in een hapjespan en bak de soepballetjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak in 6 min. beetgaar.

  3. Snijd ondertussen de selderij fijn en laat de olijven uitlekken.

  4. Schep voorzichtig het groentemengsel, de selderij, olijven en kaasblokjes door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de hummus.

  • variatietipHoud je van pittig? Voeg dan harissa (pittige kruidenpasta) toe aan de hummus.

Wat vond je van dit recept?

Wokschotel met verse-kaasblokjes

Supersnel gerecht met Midden-Oosterse invloeden: een topper voor doordeweeks.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig