Tos­ties met ro­ze zalm & co­les­law

Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm!

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm! 4 personen
3 3

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de zalm en mais uitlekken. Meng de zalm met de helft van de mais, de kaas en peper naar smaak. Snijd 8 sneetjes van het brood. Verdeel het zalmmengsel over 4 sneetjes en leg de rest van de sneetjes brood erop. Verhit 2 grote koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 2 tosties 12 min. op laag vuur. Keer halverwege.
  2. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng ¾ ervan met de rodekool, peen, rozijnen, rest van de mais en de sladressing. Serveer de tosties met de coleslaw en garneer met de rest van de bieslook.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 785 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 11 2015

Tosties met roze zalm & coleslaw

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tos­ties met ro­ze zalm & co­les­law

1
1
  • 213 g roze zalm
  • 170 g mais
  • 100 g gemalen kaas

Laat de zalm en mais uitlekken. Meng de zalm met de helft van de mais, de kaas en peper naar smaak.

2
2
  • 1 meerzadenbrood

Snijd 8 sneetjes van het brood. Verdeel het zalmmengsel over 4 sneetjes en leg de rest van de sneetjes brood erop.

3
3

Verhit 2 grote koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 2 tosties 12 min. op laag vuur. Keer halverwege.

4
4
  • 25 g bieslook
  • 300 g gesneden rodekool
  • 150 g peen julienne
  • 75 g rozijnen
  • 170 g mais
  • 150 ml Amelander Verse sladressing

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng ¾ ervan met de rodekool, peen, rozijnen, rest van de mais en de sladressing.

5
5

Serveer de tosties met de coleslaw en garneer met de rest van de bieslook.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.