Wraps met kip­schnit­zel, mais en ro­zij­nen

Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk! 4 personen
3 27

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en snijd in repen.
  2. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schep wat salade in de wraps en verdeel de schnitzelrepen erover. Serveer de rest van de salade erbij.

combinatietip:

Lekker met chilisaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 965 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met kip­schnit­zel, mais en ro­zij­nen

1
1
  • 1 el arachideolie
  • 4 scharrelkipschnitzels

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en snijd in repen.

2
2
  • 250 g cherrytomaten
  • 12½ g bieslook
  • 340 g mais

Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken.

3
3
  • 150 g peen julienne
  • 50 g rozijnen
  • 4 el milde yoghurt

Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 8 wraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5

Schep wat salade in de wraps en verdeel de schnitzelrepen erover. Serveer de rest van de salade erbij.

combinatietip:

Lekker met chilisaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.