Ge­roos­ter­de groen­ten met gor­gon­zo­la

Supersnelle salade die 's zomers én 's winters op tafel kan.

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht Supersnelle salade die 's zomers én 's winters op tafel kan. 4 personen
2 23

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de gegrilde courgette en paprikamix uitlekken. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Verkruimel de gorgonzola. Meng de groenten op een ruime schaal met de balsamicoazijn, gorgonzola en het basilicum. Breng op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de oven dry roasted amandelen.

combinatietip:

Lekker met AH Focaccia ui/kaas (brood)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 635 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Geroosterde groenten met gorgonzola

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­roos­ter­de groen­ten met gor­gon­zo­la

1
1
  • 250 g gegrilde courgette
  • 250 g gegrilde paprikamix
  • 15 g basilicum

Laat de gegrilde courgette en paprikamix uitlekken. Haal de blaadjes basilicum van de takjes.

2
2
  • 150 g gorgonzola
  • 1 el balsamicoazijn

Verkruimel de gorgonzola. Meng de groenten op een ruime schaal met de balsamicoazijn, gorgonzola en het basilicum.

3
3
  • 50 g amandelen dry roasted

Breng op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de amandelen.

combinatietip:

Lekker met AH Focaccia ui/kaas (brood)

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.