Pas­ta­sa­la­de met va­dou­van, ei en kip

Handig voor als je een druk avondprogramma of extra veel trek hebt, in 15 minuten op tafel!

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Handig voor als je een druk avondprogramma of extra veel trek hebt, in 15 minuten op tafel! 4 personen
3 84

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook deze de laatste 5 min. mee met de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  2. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in parten.
  3. Halveer ondertussen de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de tomaten.
  4. Meng de mayonaise met de vadouvan en mosterd en schep met de kipreepjes, tomaten en paprika door de pasta en broccoli. Breng op smaak met peper en eventueel zout en garneer met de partjes ei.
video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 1.010 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Pastasalade met vadouvan, ei en kip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met va­dou­van, ei en kip

1
  • 250 g penne
  • 300 g broccoli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook deze de laatste 5 min. mee met de pasta.

2

Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

3
  • 2 eieren

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in parten.

4
  • 1 groene paprika
  • 250 g cherrytomaten

Halveer ondertussen de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de tomaten.

5
  • 4 el mayonaise
  • 2 tl vadouvan
  • 1 el dijonmosterd
  • 250 g gerookte kipreepjes

Meng de mayonaise met de vadouvan en mosterd en schep met de kipreepjes, tomaten en paprika door de pasta en broccoli.

6

Breng op smaak met peper en eventueel zout en garneer met de partjes ei. Lekker!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.