Pastasalade met kip met gekookt eitje

Pastasalade, de ultieme zomerfavoriet! Deze variant tover je binnen 15 minuten op tafel.

515 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(143)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 250 gram penne

    penne

  • 300 gram broccoli

    broccoli

  • 2 middelgrote scharreleieren

    middelgrote scharreleieren

  • 1 groene paprika

    groene paprika

  • 250 gram cherrytomaten

    cherrytomaten

  • 4 eetlepel mayonaise

    mayonaise

  • 2 theelepel vadouvan kruidenmix

    vadouvan kruidenmix

  • 1 eetlepel dijonmosterd

    dijonmosterd

  • 250 gram gerookte kipreepjes

    gerookte kipreepjes

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook deze de laatste 5 min. mee met de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

  2. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in parten.

  3. Halveer ondertussen de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de tomaten.

  4. Meng de mayonaise met de vadouvan en mosterd en schep met de kipreepjes, tomaten en paprika door de pasta en broccoli. Breng op smaak met peper en eventueel zout en garneer met de partjes ei.

  • Pastasalade met vadouvan, ei en kip

    Instructievideo - 02:02 min.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Wat vond je van dit recept?

Pastasalade met kip met gekookt eitje

Pastasalade, de ultieme zomerfavoriet! Deze variant tover je binnen 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig