Ge­wok­te hois­in­var­kens­haas

Aardappel en broccoli gaan goed samen met deze woksaus.

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Aardappel en broccoli gaan goed samen met deze woksaus. 4 personen
3 49

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de aardappelpartjes op middelhoog vuur in 10-12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
  2. Snijd ondertussen de varkenshaas in plakjes van ½ cm dik. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas in 4 min. bruin en gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2 min.
  3. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de roosjes 4 min. Giet af. Hak de katjang pedis grof. Serveer de aardappelpartjes met de broccoli, varkenshaas en saus. Bestrooi met de katjang pedis.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 1.005 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in

Gewokte hoisinvarkenshaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­wok­te hois­in­var­kens­haas

1
1
  • 2 el olie
  • 600 g aardappelpartjes

Verhit de olie in een wok en bak de aardappelpartjes op middelhoog vuur in 10-12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

2
2
  • 400 g varkenshaas

Snijd ondertussen de varkenshaas in plakjes van ½ cm dik.

3
3
  • 2 el olie
  • 160 g hoisin woksaus

Verhit de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas in 4 min. bruin en gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2 min.

4
4
  • 500 g broccoli

Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de roosjes 4 min. Giet af.

5
5
  • 100 g katjang pedis

Hak de katjang pedis grof. Serveer de aardappelpartjes met de broccoli, varkenshaas en saus. Bestrooi met de katjang pedis.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.