Ba­mi met kip

Dagje Aziatisch met kip en knapperige groente uit de wok.

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Dagje Aziatisch met kip en knapperige groente uit de wok. 4 personen
2 66

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de kipfilethaasjes met 2 el olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer halverwege.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de sambal en groente 4 min. Voeg de taugé toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de ketjap.
  3. Bereid ondertussen de satésaus en mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bami met de gegrilde kipfilet en pindasaus.

combinatietip:

Lekker met seroendeng.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 1.590 mg
  • vezels 6 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Bami met kip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­mi met kip

1
1
  • 345 g kipfilethaasjes
  • 2 el wokolie

Meng de kipfilethaasjes met olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer halverwege.

2
2
  • 2 el wokolie
  • 1 el sambal
  • 500 g nasi-bamigroente
  • 125 g taugé
  • 6 el ketjap asin

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de sambal en groente 4 min. Voeg de taugé toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de ketjap.

3
3
  • 250 g kant-en-klare satésaus
  • 250 g Chinese eiermie

Bereid ondertussen de satésaus en mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bami met de gegrilde kipfilet en pindasaus.

combinatietip:

Lekker met seroendeng.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.