Ti­an van me­di­ter­ra­ne groen­ten

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, inhoud 1/2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 ºC. Knoflook pellen en halveren. Ui pellen en in 8 parten snijden. Paprika wassen, schoonmakenen in 12 stukken snijden. Aubergine wassen, halveren en in plakken snijden. Courgette wassen en in plakken snijden. Groenten in ovenschaal rangschikken. Knoflook erover verdelen. Groenten bestrooien met zout en peper, olie en citroensap erover druppelen. Ovenschaal op rooster in midden van oven schuiven. Groenten ca. 45 minuten laten bakken, zo nu en dan omscheppen. Schaal uit oven nemen. Tijmblaadjes van takjes rissen en door groenten mengen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.